TERA SUZE NA OČI: Nakon NAJVEĆEG DOSTIGNUĆA se obratio OCU! Ovo je više od košarke! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čin velike zahvalnosti..

TERA SUZE NA OČI: Nakon NAJVEĆEG DOSTIGNUĆA se obratio OCU! Ovo je više od košarke! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dvejn Vejd

Dvejn Vejd je primljen u košarkašku Kuću slavnih u Springfildu i na taj način je postao besmrtan. Njegova dostignuća su sama po sebi fantastična, ali je još lepši način na koji poštuje svog oca i koliko mu je zahvalan što je izrastao u čoveka kakav jeste.

Ovako nešto treba da vide svi mladi sportisti, a i njihovi očevi. Učite decu da postanu dobri ljudi, podržavajte im snove i radite sa njima. Nikada ne tražite ništa zauzvrat, a deca će vam postati najbolja verzija sebe.

Obratio se Dvejn onom koji ga je stvorio i u emotivnom govoru naterao sve prisutne da izvade maramice.

- Tata, hoćeš li molim te da ustaneš? Počeo sam sve ovo zahvaljujući tebi, a želim da završim zahvaljujući ti se. Dugujem ti zahvalnost koju nikad neću moći da izrazim. Kada sam plakao i govorio da ne mogu, ti si me terao da radim još jače. Gurao si me do granica za koje nisam ni znao da imam u sebi. Sav vredan rad bio je jer nisam želeo da te izneverim. Bezbroj sati u dvorištu iza kuće, kada smo se takmičili jedan protiv drugog kao da smo stranci, ti dani koji bi se pretvorili u kasne noći kada sam radio na svojoj levoj ruci kako bi bila ista kao desna napravili su od mene nezaustavljivu silu. Kada su te izbacili sa utakmice, a ti se vratio da bi mi davao savete sa tribina, pa te opet izbacili pokazalo mi je da nema ograničenja i da ćeš uvek naći način da budeš tu za mene. To je identičan način na koji ja pokušavam da budem tu za moju decu. Iako sam mrzeo što su me zvali mali Dvejn, divio sam ti se kao dete, divim ti se i sada. Imali smo identičan san, nosimo identično ime - Dvejn Tajron Vejd. Znaj da smo se izborili celim putem do Kuće slavnih. To je Božja volja. Zato tata, znam da su ti kolena malo bolna, ali da li bi mi se pridružio na pozornici dok pravimo korak ka košarkaškom raju. Ovo je za mog oca - rekao je Vejd.

 

@leblock.panther Dwayne Wade Hall Of Fame speech was so wholesome 🥺❤️ #dwaynewade #nbahalloffame #nbaspeech #nba ♬ another love - ✨️

 

Malo je reći da su prisutni plakali, a otac i sin su još jednom pokazali kakvi su ljudi i šta znače jedan za drugog.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading