NAJGORA VEST ZA GRČKU: Janis Adetokumbo ZVANIČNO propušta Mundobasket!

Autor:

Sport

11.08.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obistinile su se crne slutnje.

NAJGORA VEST ZA GRČKU: Janis Adetokumbo ZVANIČNO propušta Mundobasket!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kalates i Janis Adetokumbo

Janis Adetokumbo defitinitvno neće igrati za reprezentaciju Grčke na predstojećem Mundobasketu.

Danima se radilo na njegovom oporavku, ali ipak nije bilo uspešno.

Jedna od najvećih zvezda današnje košarke oglasila se putem društvenih mreža.

- Svi znaju kolika je moja strast i ljubav prema reprezentaciji i to se nikada neće promeniti. Nakon što je završena sezona u NBA ligi, gurao sam svoje telo preko granica, kako bih bio igrač koji bi trebalo da budem ako želim da pomognem svom timu da ostvari postavljene ciljeve. Ali nakon meseci rada i nekoliko sastanaka sa medicinskim osobljem, jasno je da nisam spreman da se takmičim na tom nivou koji zahteva učešće na Svetskom prvenstvu. To nije bio izbor već moja jedina opcija kako bih se vratio na nivo košarke za koji sam naporno radio tokom cele karijere. Izuzetno sam razočaran ovakvim ishodom, ali ova odluka je doneta sa medicinskim timom. Nastaviću da se trudim, kako bih bio spreman za sledeći put kada se moje ime nađe na spisku. Moj lični i naš krajnji timski cilj je da se kvalifikujemo na Olimpijske igre i biće mi čast da predstavljam svoju zemlju sledeće godine - rekao je Janis.

 

 

Grčka na Svetskom prvenstvu igra u grupi C sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Kimi

11.08.2023 15:57

Ma za svakog od vas NBA zvezda ima neki razlog. Zato ćete za jedno mesec i po dana da kidate u NBA. Ja radim čitave godine, nekada odem na odmor, nekada i ne, ili čak uzmem odmor na poslu da bih radio na stvarima koje nisam mogao da završim. I to nisam profesionalni sportista, mada kad pogledam vas, možda i jesam. Inače sam i ja nekada emotivno i fizički iscrpljen, pa nikom ništa. Svaka vam čast, ali ovo su glupi razlozi. Ili je povreda, ili nemaš želje da igraš ili igraš, nema dalje.