SA AMERIMA NEMA ŠALE: Totalna DOMINACIJA - ekipa Stiva Kera SAVLADALA Portoriko sa čak 43 razlike!

Autor:

Sport

08.08.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominantna predstava u prvoj pripremnoj utakmici.

SA AMERIMA NEMA ŠALE: Totalna DOMINACIJA - ekipa Stiva Kera SAVLADALA Portoriko sa čak 43 razlike!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pobedila je noćas selekciju Portorika sa 117:74, u prvoj pripremnoj utakmici pred Svetsko prvenstvo.

Amerikanci su dominantno pobedili Portoriko i pokazali su da će, i pored toga što u sastavu imaju 12 debitanata na velikim takmičenjima, biti najozbiljniji kandidat za osvajanje zlatne medalje.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su Entoni Edvards i Kameron Džonson sa po 15 poena. U timu Portorika istakao se Tremont Vejters sa 17 poena, dva skoka i tri asistencije.

- Sve je dobro ispalo. Imamo dva poenterea na krilnim pozicijama plejmejkera koji sve organizuje, imamo Džerena, najboljeg defanzivca godine, imamo i Mikala koji se svuda kreže i pronalazi otvorena mesta...Dobra dinamika - izjavio je Brendon Ingram nakon utakmice.

Amerikanci su na Mundobasketu u grupi C sa Jordanom, Grčkom i Novim Zelandom, a Portoriko u grupi B sa selekcijama Južnog Sudana, Srbije i Kine.

Podsetimo, prvenstvo sveta počinje 25. avgusta, igraće se do 10. septembra, a zemlje domaćini su Japan, Indonezija i Filipini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading