DIREKTNO IZ MONAKA: Stigla zamena za Lesora!

Autor:

Sport

06.08.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažni košarkaš ima 22 godine i pokušaće dostojno da odmeni velikog ljubimca grobara.

DIREKTNO IZ MONAKA: Stigla zamena za Lesora!

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole suočio sa se velikim problemom uoči Mundobasketa, pošto najverovatnije neće moći da računa na Matijasa Lesora.

Ljubimac grobara će zbog problema sa povredom zgloba najverovatnije propustiti predstojeće Svetsko prvenstvo.

Ovaj prestižni turnir održaće se od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a Francuska će se takmičiti u grupi H sa Letonijom, Libanom i Kanadom.

Nažalost, povreda članka stavlja pod znak pitanja Lesorovo učešće na Mundobasketu. Ipak, selektor Vensan Kole brzo je pronašao zamenu u vidu Joana Makundua, košarkaša Monaka.

Francuska ima bogatu košarkašku tradiciju i često se ističe na međunarodnim takmičenjima.

- Izostanak Lesora predstavlja veliki problem za "trikolore", ali odlučnost i timski duh će biti ključni za uspeh na ovom turniru. Navijači širom zemlje pružaju podršku reprezentaciji i nadaju se da će Francuska ostvariti što bolji rezultat na Mundobasketu - pišu francuski mediji.

Podsetimo, Lesor je prošle sezone briljirao igrajući za Partizan, ali je ovog leta prešao u redove Panatinaikosa. Osim njega, u Atinu je iz Beograda stigao i doskorašnji plejmejker Crvene zvezde Meridianbet Luka Vildoza, pa će doskorašnji večiti rivali od naredne sezone biti saigrači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading