DOK SE "ORLOVI" SPREMAJU ZA MUNDOBASKET, ON UŽIVA: Nikola Jokić u ZANOSU! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.08.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA šampion opet pokazuje plesačko umeće.

DOK SE "ORLOVI" SPREMAJU ZA MUNDOBASKET, ON UŽIVA: Nikola Jokić u ZANOSU! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Izabranici Svetisla Pešića vredno rade na pripremama za Svetsko prvenstvo u košarci, odigrali su dve prijateljske utakmice protiv Bosne i Hercegovine i Poljske, a obe su bile zatvorene za javnost.

Neko od koga se očekivalo da bude predvodnik ove generacije je Nikola Jokić.

Odjavio je nacionalni tim jer nije mentalno spreman posle naporne sezone, a sada je osvanuo najnoviji snimak kako puni baterije u rodnom Somboru.

 

 

Igra Nikola i peva na sav glas, uživa u životu i koristi slobodno vreme na sve načine.

Treba Jokić da uživa, zaslužio je, ali ostaje gorak ukus kada znamo da je najbolji igrač na planeti, a da ce Srbija morati bez njega u pohod na Svetsku titulu.

Košarkaškoj reprezentaciji predstoji još napornog rada, a onda put u Manilu gde će se igrati u grupi A Mundobasketa protiv Kine, Južnog Sudana i Portorika.

Koga nema, bez njega se može i mora. Umeli su ovi ratnici na čelu sa Bogdanom Bogdanovićem da prijatno iznenade javnost, a nema sumnje da će uraditi sve što je u njihovoj moći da tako bude i ovaj put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading