KO JE NAJBOLJI U EVROPI? Tomas Vokap RASPALIO maštu delija!

Autor:

Sport

28.07.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac napravio zanimljivo poređenje.

KO JE NAJBOLJI U EVROPI? Tomas Vokap RASPALIO maštu delija!

Foto: Starsport

Košarkaš Olimpijakosa koji će na predstojećem Mundobasketu nastupati za selekciju Grčke govorio je za podkast "Basket Njuz".

Na pitanje da uporedi bekovske linije Crvene zvezde Meridianbet, Monaka i Panatinaikosa, klubova koji su se osetno pojačali ovog leta, Vokap je odabrao srpskog šampiona.

- Za mene, Crvena zvezda Meridianbet ima najbolju bekovsku liniju od nabrojanih. Ostali timovi imaju manje svestranih igrača. Zvezda Meridianbet ima više takvih. Balansirani su kako treba. Imate igrače koji mogu igrati i visoko, imaju defanzivne specijaliste, kao i ofanzivne. Videćemo kako će izgledati, ali meni to izgleda balansirano - rekao je Vokap i raspalio maštu delija.

Foto: Starsport

Tomas Vokap i Nemanja Nedović u duelu

Podsetimo, Zvezda Meridianbet je do sada angažovala devet pojačanja. To su: povratnik Dejan Davidovac (CSKA Moskva), Jago Dos Santos (Ulm), Rokas Gedraitis (Baskonija), Adam Hanga (Real Madrid), Miloš Teodosić (Virtus Bolonja), Marko Simonović (Čikago Buls), Šabaz Nejpir (Olimpija Milano), Džoel Bolomboj (Olimpijakos) i Majk Tobi (Barselona), dok je prvi profesionalni ugovor potpisao mladi Nikola Topić.

Ugovore sa klubom produžili su Luka Mitrović, Stefan Lazarević, Ognjen Kuzmić i kapiten Branko Lazić, koji je potpisao istorijski ugovor! Crveno-beli će i ove sezone igrati u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading