NEMA MIROTIĆA, ALI JE STIGAO CENTAR: Amerikanac iz Makabija POTPISAO jednogodišnji ugovor!

Autor:

Sport

28.07.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda, Milano dočekao veliko pojačanje.

NEMA MIROTIĆA, ALI JE STIGAO CENTAR: Amerikanac iz Makabija POTPISAO jednogodišnji ugovor!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Američki centar Aleks Pojtres novo je pojačanje Milana, prenose evropski mediji.

Amerikanac je sa evroligašem iz "grada mode" potpisao jednogodišnji ugovor, a u Italiju stiže posle epizode u Makabiju iz Tel Aviva.

Ostaje nam da vidimo da li će Pojtresov partner u reketu biti krilni centar Nikola Mirotić, koji je navodno pred potpisom za četu koju sa klupe prevodi Etore Mesina.

 

 

Američki košarkaš je bio na meti Crvene zvezde Meridianbet početkom leta, ali do dogovora nije došlo, a minule sezone u Izraelu kuburio je sa povredama. Zbog toga je odigrao svega 16 utakmica u elitnom takmičenju, a u proseku je beležio 7,8 poena i 3,6 skokova po utakmici.

Pojtres je treće zvučno pojačanje koje je stiglo u Lombardiju, a vernost Milanezima ranije su parafirali centar Ismael Kamagate i iskusni plejmejker Maodo Lo.

Milano je minule sezone imao "kasno paljenje" u elitnom takmičenju, a loš početak ga je koštao plasmana u top 8 fazu. Sada ništa ne žele da prepuste slučaju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading