GRČKA ZAVIJENA U CRNO: Poginuo košarkaš ČUVENOG atinskog kluba!

Autor:

Sport

27.07.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je potresla čitav košarkaški svet.

GRČKA ZAVIJENA U CRNO: Poginuo košarkaš ČUVENOG atinskog kluba!

Foto: Pixabay

Sveća

Donovan Maršal, košarkaš ekipe Panionios, poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Americi.

Naime, košarkaški klub iz atinskog predgrađa je saopštio da je Maršal, letošnje pojačanje, preminuo, a ta vest je šokirala čitavu košarkašku javnost.

Maršal je nedavno potpisao ugovor sa ovim legendarnim klubom, očekivalo se da će se uskoro priključiti saigračima i da će biti jedan od nosilaca ekipe u narednoj sezoni, međutim, stigle su jezive vesti iz Sjedinjenih Američkih Država.

Tužnu informaciju potvrdio je Maršalov agent, a ubrzo se oglasio i Panionios koji se oprostio od košarkaša, koji na kraju nije stigao ni da debituje u njihovom dresu.

- Porodica Panionisa je šokirana preranom smrću Donovana Maršala Džonsona. Ovim putem zražavamo tugu i iskreno saučešće njegovoj porodici. Sa "D" smo vodili svakodnevne razgovore kako bismo dogovorili detalje njegovog povratka u Grčij kako bi mogao da se integriše u raspored tima. Osvojili su nas njegova ljubaznost i duh i radovali smo se što ćemo ga videti u Novoj Smirni. Tragična vest o njegovom gubitku u 31. godini nas je šokirala. Počivaj u miru dragi naš D - stoji u saopštenju grčkog kluba.

Maršal je prethodne sezone igrao u ekipi Amintasa, izborio se za mesto u slavnom klubu, ali je, nažalost, okončao život već u 31. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading