SAMO STRANAC SRBIJU SPASAVA: Pešić donosi DRASTIČNU ODLUKU pred Mundobasket?!

Autor:

Sport

23.07.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se "revolucija" u nacionalnom timu zbog brojnih otkaza.

SAMO STRANAC SRBIJU SPASAVA: Pešić donosi DRASTIČNU ODLUKU pred Mundobasket?!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Selektor Srbije Svetislav Pešić u ponedeljak će saopštiti spisak igrača za predstojeći Mundobasket, a na njemu bi premijerno mogao da se nađe stranac.

Naime, Kari se suočava sa brojnim otkazima, pa bi "orlovi" izuzetno oslabljeni mogli da otputuju na šampionat sveta, čiji su organizatori Japan, Indonezija i Filipini. Između ostalih, Srbiju neće predstavljati Nikola Jokić, Nikola Kalinić i Vasilije Micić, a te izostanke donekle bi mogao da nadomesti kapiten Partizana Kevin Panter.

Republika

Foto: Starsport

Panter u dresu Srbije?

Sjajni šuter već ima srpski pasoš i višegodišnje iskustvo igranja u našoj zemlji, zahvaljujući kome je imao priliku da se dobro upozna sa kulturom, tradicijom i običajima. Njegov talenat je nesporan, a o njemu svedoči i podatak da je bio najbolji strelac crno-belih u Evroligi, uz odlična izdanja tokom finala AdmiralBet ABA lige kada je "parni valjak" savladao večitog rivala sa 3:2 i okitio se "prstenom".

Naravno, Pešićev poziv Panteru predstavlja mač sa dve oštrice, pošto se postavlja pitanje kakva bi bila reakcija javnosti. Vaše mišljenje možete izraziti u anketi.

Podsetimo da se Svetsko prvenstvo igra od 25. avgusta do 10. septembra, a Srbija će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Penzioner

23.07.2023 20:55

Sve ove PATRIOTE koji su odbili da igraju za reprezentaciju Srbije, staviti na CRNU listu, NIKADA ih vise ne pozvati da igraju za reprezentaciju i IZOPSTITI ih iz novinarskih izvestaja o njihovom igranju za bilo koji klub u Svetu !!! Mislim da su to ZASLUZILI !!! Oni su SRAMOTE nase zemlje SRBIJE !!!