LJUBIMAC DELIJA ZAGRMEO: Neću strance u reprezentaciji! I POLUPANI smo se vraćali sa MEDALJAMA!

Autor:

Sport

22.07.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Štimac izneo je svoje mišljenje.

LJUBIMAC DELIJA ZAGRMEO: Neću strance u reprezentaciji! I POLUPANI smo se vraćali sa MEDALJAMA!

Foto: Starsport

Kalinić, Teodosić, Štimac i Simonović

Čitava Srbija sa nestrpljenjem iščekuje spisak Svetislava Pešića za predstojeći Mundobasket koji će se od 25. avgusta do 10. septembra održati u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Već neko vreme se u javnosti provlači priča o stranom košarkašu koji bi mogao da obuče dres "orlova". Kao prvi kandidat figurira kapiten Partizana Kevin Panter, te ne bi bilo čudno da u budućnosti ova tabu tema bude razbijena.

I sam Svetislav Pešić svojovremeno je govorio kako stranci treba da igraju za Srbiju ako mogu da pomognu, ali ovo pitanje često zna da bude uzrok sukoba u našoj zemlji. Poslednji u nizu koji je digao glas i istakao da "orlovima" ne treba stranac je nekadašnji reprezentativac i ljubimac delija Vladimir Štimac.

Poštujem mišljenje i stav svih. Ali što se tiče stranaca u reprezentaciji moj stav je jasan: 'Bez stranaca u reprezentaciji.' Toliko dece naše i talenata kojima treba prilika i šansa! U njih se mora uložiti. Sećam se kad smo otišli polupani pa se ipak vratili sa medaljama. Ne treba menjati genetiku reprezentacije. Uništićemo generacije dece i duh košarke u Srbiji - napisao je on na svom Tviter profilu.

 

 

Da li će ga i selektor Pešić poslušati, te na predstojeći Mundobasket povesti samo Srbe videćemo uskoro.

Jedno je sigurno - ova tabu tema nikada neće dati mira domaćoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading