GROBARI U NEVERICI POSLE REČI AMERIKANCA! Ako dođe Mirotić, Partizan je FAVORIT DA OSVOJI EVROLIGU!

Autor:

Sport

22.07.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pričaju o Nikoli Mirotiću ovog leta.

GROBARI U NEVERICI POSLE REČI AMERIKANCA! Ako dođe Mirotić, Partizan je FAVORIT DA OSVOJI EVROLIGU!

Foto: Starsport

Alen Smailagić i Nikola Mirotić

Erik Mekolum fenomenalni šuter i MVP Evrokupa 2016. godine u dresu Galatasaraja govorio je u svom podkastu o Partizanu i njihovim šansama u predstojećoj sezoni Evrolige.

 

 

Priču je bazirao na potencijalnom dolasku Mirotića u redove crno-belih:

Sviđa mi se ideja Mirotić u Partizanu. Doneo bi im širinu i šut uz mogućnost da igra pozicije 4 i 5. Želeo sam da vidim i u Barseloni da više igra na poziciji 5. Ima "veličinu", a sa svojim šutiranjem uvek bi pravio najveći mogući mismeč. Voleo bih da vidim pik end pop između njega i Pantera, to bi moglo da bude nešto posebno. Takođe, voleo bih da vidim Zeka Ledeja na 5 a Mirotića na 4. Siguran sam da Željko Obradović ima mnogo načina da posloži kockice, ali bez plejmejkera nisam siguran koliko mogu da urade. Prošle godine su se mnogo puta izvlačili kada se šuterski "zapale", ali sada su ostali bez Egzuma, Madara . Pitam se ko će biti novi organizator, i imati zaduženje da hrani loptama Pantera i Mirotića ako potpiše. To mora da bude neko ko je spreman da se žrtvuje za tim. Ne sme da bude neko ko gleda prvo da postigne koš - žavršio je Mekolum.

Partizanu svakako fali plejmejker, a igrač koji je karakteristika sličnih onome o čemu je Amerikanac pričao je Nik Kalates.

Fenerbahče mu je isplatio poslednju godinu ugovora, slobodan je u izboru nove sredine, i možda je upravo on šraf koji nedostaje Partizanu za ultimativni uspeh i ostvarenje snova najvernijih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading