PREOKRET! Španci ZABRINULI grobare: Mirotić nije stigao u Srbiju zbog Partizana!

Autor:

Sport

17.07.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive informacije iz zemlje za čiju je reprezentaciju igrala glavna zvezda košarkaške transfer pijace.

PREOKRET! Španci ZABRINULI grobare: Mirotić nije stigao u Srbiju zbog Partizana!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Saga oko Nikole Mirotića se nastavlja!

Budućnost jednog od najboljih košarkaša Evrope je i dalje neizvesna, te se ne zna gde će nastaviti karijeru, a prema poslednjim informacijama iz Španije - navijači Partizana mogu da se zabrinu!

Mirotić je stigao u Srbiju i u javnosti su krenule da kruže priče da je došao na završne pregovore sa Partizanom, ali novinari španskog "Encestanda" doneli su drugačije informacije.

Može li Mirotić da potpiše za Partizan? Da, verovatno. Međutim, on nije došao u Srbiju iz tog razloga, već da ode u Pirot gde provodi odmor - stoji u objavi španskog portala "Encestanda".

 

 

Nedavno je objavljeno da je Mirotić raskinuo ugovor sa Barselonom i postao slobodan igrač, a poznato je da su crno-beli "zagrizli" za njega, te ćemo videti da li će posle odmora u rodnom gradu selektora "orlova" Svetislava Pešića krenuti put Beograda na potpis novog ugovora.

Mirotić je prošlu sezonu u Evroligi završio sa 15,4 poena na 39,2 odsto za tri, te 4,3 skoka i 1,2 asistencije, uz jednu ukradenu loptu. On je sa Barselonom osvojio dve španske titule, ali nije uspeo da pokori Evropu i vrati klub na krov Evrolige.

Bio je i MVP prve faze Evrolige prošle godine, uz niz drugih timskih i individualnih priznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading