GOTOVO: Još jedan igrač ODLAZI iz Partizana!

Autor:

Sport

20.07.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo odluka gde će nastaviti karijeru.

GOTOVO: Još jedan igrač ODLAZI iz Partizana!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

Tristan Vukčević napušta redove Partizana, a pred njim su dve opcije - odlazak u Vašington ili "kaljenje" u Peristeriju.

Vukčevićevu NBA budućnost prokomentarisao je grčki stručnjak Jorgos Vovoras.

Vukčević na terenu pokriva dve pozicije - krilo i centra, on je igrač koji je interesantan ekipama zbog svojih karakteristika i godina. Ostavio je vrlo dobar utisak na treninzima, ne samo u takmičarskom pogledu, već i celokupnom pojavom. On je talenat koji, ako bude radio na pravi način, može da se nada šansi u NBA ligi - apostrofirao je Vovoras.

Republika

Foto: Starsport

Obradović i Vukčević

Bivši as Real Madrida će tokom Letnje lige pokušati da se izbori za ugovor sa Vizardsima, a ukoliko ne uspe u tome pojačaće klub koji sa klupe predvodi legendarni Vasilis Spanulis.

Podsetimo da je Vukčević tokom proleća podigao veliku buru odlaskom "preko bare", a trener "parnog valjka" Željko Obradović tada je izjavio da "ne zna gde je". Sada i definitivno odlazi iz srpske prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading