LASO SKLAPA SJAJAN TIM: Reprezentativac Francuske POJAČAO Bajern!

Autor:

Sport

20.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi plejmejker u Minhenu.

LASO SKLAPA SJAJAN TIM: Reprezentativac Francuske POJAČAO Bajern!

Foto: Starsport

Pablo Laso

Silven Fransisko novi je član Bajerna, saopštio je danas na zvaničnom sajtu košarkaški klub iz Minhena.

Kako je saopšteno, 25-godišnji Fransisko je sa čelnicima učesnika Evrolige potpisao ugovor do juna 2025. godine. Prethodne sezone plejmejker je igrao za Peristeri, u kom je beležio oko 13 poena po meču, uz tri skoka i pet asistencija po utakmici. Pre grčke ekipe, u karijeri igrao i za Roan, Pariz i Metropolitans, kao i za špansku Manresu.

Inače, minhenski klub je juče već doveo jednog organizatora igre, pošto je u ekipu Pabla Lasa stigao Leandro Bolmaro, reprezentativac Argentine. Ipak, treba reći da su Audi dom napustili i Kasijus Vinston, koji će sledeće sezone igrati za Tofaš, kao i Ognjen Jaramaz, novi košarkaš Partizana. 

Osim njih dvojice, u drugi nemački grad po veličini je stigao i Danko Branković, prošlosezonski centar Mege, pa je jasno da Pablo Laso i njegov stručni štab nisu još kompletirali tim za narednu sezonu.

Fransisko je rođen u SAD, vodi poreklo iz Angole, a od nedavno je reprezentativac Francuske i igraće za "galske petlove" na predstojećem Svetskom prvenstvu koje počinje 25. avgusta i igra se u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading