GLAVOBOLJA ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Partizan u PROBLEMU!

Autor:

Sport

20.07.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belima ponestaje vremena.

GLAVOBOLJA ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Partizan u PROBLEMU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Nigerijski košarkaš Toni Džekiri novi je član moskovskog CSKA, objavio je ruski klub danas na zvaničnom sajtu.

Džekiri (28, 212 cm) je sa čelnicima popularnih "armejaca" potpisao ugovor do juna 2025. godine.

Na taj način, Partizan je ostao bez još jednog potencijalnog centra, koji se u prethodnim nedeljama dovodio u vezu sa njima. Naime, jasno je da ovom sastavu crno-belih treba moćan igrač na poziciji pet, ali ga "parni valjak" i dalje nije pronašao.

Džoš Nibo je dugo figurirao kao jedna od opcija, ali će on nastaviti karijeru u Makabiju, propao je i potencijalni dolazak Jana Veselog, za kog je Miško Ražnatović, njegov agent, potvrdio da ostaje u Barseloni, dok će Aleks Pojtres krenuti put Milana, gde će igrati za tamošnju Olimpiju.

Foto: Starsport

Toni Džekiri i Dalibor Ilić u duelu

Sve više igrača ima nove klubove za narednu sezonu, pa će Željko Obradović i uprava kluba morati brzo da reaguju, ili će morati da se okrenu igračima iz Amerike, koji neće dobiti NBA ugovore.

Podsetimo, do sada su u beogradski klub stigli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, a na pragu dolaska je i Nikola Mirotić, verovatno najtraženiji igrač Evrope u poslednjih par meseci.

Što se samog Džekirija tiče, iskusni centar je u CSKA stigao iz Fenerbahčea kao slobodan igrač. Nigerijac već ima iskustvo igranja u Rusiji, pošto je u sezoni 2021/22 igrao za UNIKS iz Kazanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading