GROBARI U TRANSU: Sve je spremno - SJAJNI plejmejker na korak do Partizana?!

Autor:

Sport

11.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli blizu prve akvizicije ovog leta.

GROBARI U TRANSU: Sve je spremno - SJAJNI plejmejker na korak do Partizana?!

Foto: Starsport

Džejms Naneli sa saigračima iz Partizana

Karsen Edvards, američki košarkaš koji je prethodne sezone nastupao za Fenerbahče, sledeće godine će igrati za Bajern iz Minhena, prenosti renomirani košarkaški portal "Basketnews".

Edvards se proslavio igrama na Purdju univerzitetu, čime je sebi obezbedio mesto u NBA ligi. Ipak, tu se nije snašao, pa je usledio dolazak u Evropu, ali ni tu prva sezona nije prošla obećavajuće, pa će omaleni bek šuter sledeće sezone igrati u Minhenu, za ekipu koju će sa klupe predvoditi Pablo Laso.

Samim tim, to je sjajan vest i za navijače Partizana, jer će dolazak Edvardsa nesumnjivo uticati na odlazak Ognjena Jaramaza, reprezentativca Srbije, koji će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u Partizanu.

Već neko vreme se priča o ovom potezu crno-belih, a sada se čini da je Laso "digao ruke" od Jaramaza, i da je "parnom valjku" otvoren put do svog nekadašnjeg igrača.

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz u dresu Partizana

Tokom prošle sezone srpski košarkaš je na 25 utakmica u Evroligi imao prosek od 6,3 poena, uz malo preko jednog skoka i asistencije po utakmici.

Jaramaz je ponikao u Megi, u kojoj je započeo profesionalnu karijeru 2013. godine, da bi posle pet sezona prešao u Burgos, koji ga je pozajmio Partizanu, gde je proveo pola sezone, a zatim je sa crno-belima potpisao ugovor i još dve sezone odigrao u dresu ovog kluba. Inače, kao 58. pika su ga na NBA draftu 2017. godine izabrali Njujork Niksi, za koje je i igrao tokom Letnje lige, ali zbog zdravstvenih problema nije došlo do njegovog transfera u najjaču ligu na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading