VELEOBRT: Partizan dobija OGROMNO pojačanje pred narednu sezonu?!

Autor:

Sport

10.07.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan stranac bi mogao sledeće sezone da nastupa za crno-bele.

VELEOBRT: Partizan dobija OGROMNO pojačanje pred narednu sezonu?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana na trijumfalan način su završili prethodnu sezonu, pošto su u finalu AdmiralBet ABA lige savladali Crvenu zvezdu Meridianbet, rezultatom 3:2 u seriji.

Osim takmičenja na Jadranu, crno-beli su imali veoma uspešnu sezonu i u Evropi, a jedan od zaslužnijih za to je bio Janis Papapetru. Imao je Grk neke sjajne partije u Evroligi, ali se njegov učinak najviše ogledao u defanzivi, pa je jasno da bi njegov ostanak u redovima crno-belih bio izuzetno veliko pojačanje za tim.

Iako se činilo da će Janis napustiti Beograd i Partizan, čini se da postoji šansa da i sledeće godine nosi dres "parnog valjka".

Mnogo toga se pričalo o tome gde ću nastaviti da igram, ali verujem da nije sve istina. Trenutno uživam u odmoru, nisam previše analizirao ništa, sve opcije su otvorena. Nisam doneo odluku, videćemo kako će se situacija razvijati - rekao je Papapetru grčkim medijima tokom "Stoiximan AegeanBall" košarkaškog festivala na ostrvu Siros u Grčkoj.

Foto: Starsport

Janis Papapetru i Željko Obradović

Takođe, pričao je i o odnosu sa Željkom Obradovićem.

Najbolji je. Neverovatna osoba. Sjajno je raditi sa njim. Svaki trening je kao škola. Zahtevan je, ali njegova želja izvlači najboljih iz vas. Mentalitet će mu ostati kao najveće nasleđe.

Za kraj, dotakao se i prelaska Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa u Panatinaikos, nešto što je i Papapetru uradio pre nekoliko godina, samo u obrnutom smeru.

Niko to nije očekivao od njega, ali bila je to profesionalna odluka i razumem je verovatno bolje od drugih. Dokazao se i dao sve od sebe, a još mnogo toga je pred njim. To je bila njegova odluka i zaslužuje poštovanje. Želim mu mnogo zdravlja i sve najbolje - zaključio je Joanis Papapetru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading