PRAVO NIOTKUDA: Partizan zvao Kampaca čim je otišao sa Malog Kalemegdana, pa dobio EKSPRESAN odgovor!

Autor:

Sport

19.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" želeo da dovede asa koji je prošle sezone važio za glavnu uzdanicu večitog rivala.

PRAVO NIOTKUDA: Partizan zvao Kampaca čim je otišao sa Malog Kalemegdana, pa dobio EKSPRESAN odgovor!

Foto: Starsport

Razgovor Obradovića i Kampaca

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco završio je svoju misiju na Malom Kalemegdanu, vrativši se u madridski Real. Nezvanično, samo dan nakon što je napustio redove Crvene zvezde Meridianbet Kampacu je stigao poziv od strane Partizana, uz ekspresan odgovor.

Argentinac je poručio crno-belima da nema nameru da ih pojača, budući da je sa uspehom branio boje večitog rivala.

Republika

Foto: Starsport

Kampacovo "ne" Partizanu

Podsetimo da je trener "parnog valjka" Željko Obradović bio zainteresovan za angažovanje Kampaca i minulog leta, ali do dogovora nije došlo, pa je on tokom sezone zaigrao za četu crnogorskog stručnjaka Duška Ivanovića.

Kampaco iz Beograda odlazi sa dva osvojena trofeja (Kup Radivoja Koraća, KLS), uz žal za titulom u AdmiralBet ABA ligi i plasmanom u top 8 Evrolige.

U sredu je održana Skupština Zvezde Meridianbet na kojoj je Nebojša Čović najavio borbu za osvajanje elitnog takmičenja, a bilo je reči i o pojačanjima koja će pristići u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
CERGARIJADA

19.07.2023 20:07

NEMA veza jos jedna Udbaska mantra

Porobia

20.07.2023 08:44

Gospodin Kampaco nikad ne bi došao u onaj klub pošto on igra košarku i nama nameru da drži megafon i da se tuče sa budućim saigračima kraljevskog kluba. Mada oni za čast ne znaju. Kampaco je častan čovek. Neka ga sreća i zdravlje prati :)

Djoka

20.07.2023 15:13

Sigurno da je bas tako bilo, gosn Kampacov se srodio sa klubom iz predgradja za cirka 6 meseci koliko je proveo tamo, samo jos ceka pasos da mu dadu i proglase ga legendom kluba, drugom u dugackom nizu, odmah iza Nebojse sa naocarima.