GROBARI U DELIRIJUMU: Sve je jasno - velika zvezda STIŽE u Partizan!

Autor:

Sport

19.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će imati jači tim nego prethodne sezone.

GROBARI U DELIRIJUMU: Sve je jasno - velika zvezda STIŽE u Partizan!

Foto: Starsport

Polako se sklapaju kockice u Partizanu, a u iščekivanju dolaska Nikole Mirotića, "parni valjak" se okrenuo traženju rešenja na poziciji plejmejkera.

I, kako saznaje Kurir, spisak želja je spao na samo dva imena - Nik Kalates i Goran Dragić.

Naime, grčki organizator igre je već pričao sa Željkom Obradovićem, zainteresovan je da dođe u Beograd i pridruži se moćnom timu Partizana, ali postoji razlog zašto se čeka sa njegovim dolaskom. Razlog je Goran Dragić.

Foto: Starsport

Nik Kalates u dresu Fenerbahčea

Naime, fantastični košarkaš iz Slovenije apsolutni je prioritet crno-belih i u slučaju njegovog dolaska jednostavno ne bi postojala potreba za dovođenjem plejmejkerom Fenerbahčea.

Ipak, što se tiče dolaska vrhunskog Slovenca, "parni valjak" se trenutno ništa ne pita. Sam Dragić je istakao da bi sledeće sezone želeo da igra na Floridi, za Majami Hit, a od njihovih dogovora zavisi i da li će osvajač zlatne medalje na Eurobasketu 2017. godine ostati u Americi, ili će se uputiti za Beograd.

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić, NBA zvezda

Kako god, više nema dileme - Partizan će na poziciji pleja imati veliku zvezdu, što se definitivno uklapa u ostatak ovog jakog tima. Ostaje da se vidi da li će ona biti NBA ili evroligaškog kalibra.

Podsetimo, u beogradske crno-bele su već stigli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, a u narednim danima se očekuje da paraf na ugovor stavi i Nikola Mirotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading