OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Dragić OTKRIO gde želi da nastavi KARIJERU!

Autor:

Sport

13.07.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenačkog asa odavno povezuju sa crno-belima.

OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Dragić OTKRIO gde želi da nastavi KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić

Proslavljeni slovenački reprezentativac i dugogodišnja "ikona" Majamija Goran Dragić, govorio je za medije u domovini o planovima oko nastavka karijere.

Zagolicao je maštu grobara popularni "Dragao" kada se pojavio u Štark areni na majstorici polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Partizana i Cedevita Olimpije.

Pauzu u NBA ligi, sjajni as je iskoristio kako bi uživo pružio podršku bratu Zoranu koji nastupa za "zamjčeke", ali i da se lično uveri u sve ono što je mesecima unazad pisano po evropskim i svetskim medijima o atmosferi, koju u najvećoj dvorani na Balkanu prave grobari.

Foto: Starsport

 

Beograd je napustio pun utisaka iz Arene, sa željom da se još jednom vrati i bude gost na večitom derbiju finala regionalnog takmičenja, u kome je Partizan savladao Zvezdu Meridianbet u pet utakmica za šampionsku titulu.

Poslednjih dana jedan od najboljih košarkaša današnjice sa prostora ex-Ju nalazi se u Laškom, gde fondacija koja nosi njegovo ime već devetu godinu organizuje košarkaški kamp za decu. I dok se Dragić druži sa oko 140 mališana, po košarkaškim kuloarima se ispredaju razne priče o tome gde će nastaviti karijeru.

Sve se više pominje njegov dolazak u Partizan, povezuju ga i sa nekoliko ekipa iz NBA, ali on ima samo jednu želju…

- Želim u Majami… Moj dom je tamo, moja deca tamo idu u školu – rekao je Dragić za slovenački portal „Ekipa24“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading