ZVANIČNO! Obradović TRLJA ruke! Partizan DOVEO još jedno POJAČANJE!

Autor:

Sport

13.07.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli posle Ognjena Jaramaza angažovali i otkrovenje Evropskog prvenstva.

ZVANIČNO! Obradović TRLJA ruke! Partizan DOVEO još jedno POJAČANJE!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Mateuš Ponitka je novo pojačanje Košarkaškog kluba Partizan. Reprezentativac Poljske, sa kojojm je prošlog leta igrao polufinale Evropskog prvenstva, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima. 

Kao što je "Republika" i pisala, poljski internacionalac pojačao je sastav najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića i biće među najvećim adutima u narednom ciklusu Evrolige, kao i u odbrani titule u AdmiralBet ABA ligi.

Krilni košarkaš je rođen 29. avgusta 1993. godine, a pre crno-belih, nastupao je za Panatinaikos, Zenit, Ređo Emiliju, Lokomotiv Kubanj, Tenerife, Karšjaku, Zjelonu Goru, Ostende i Prokom. 

U sezoni za nama, kao igrač Panatinaikosa je u Evroligi imao učinak od 8,2 poena, 5,2 skoka i 2,4 asistencije. Pre toga, u septembru 2022. je predvodio nacionalni tim poljske do polufinala Evrobasketa sa učinkom od 13,4 poena, 5,3 skoka i 5,7 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading