LUCIFER DONEO PROBLEME SA VODOSNABDEVANJEM Užičani troše vodu za sve pare, ako nastave preti im restrikcija i isključenje

Autor:

Vesti

13.07.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP „Vodovod” apeluje na sve građane da im prijave ukoliko primete nenamensku potrošnju ili krađu vode kako bi mogli pravovremeno da reaguju i zaštite potrožače

LUCIFER DONEO PROBLEME SA VODOSNABDEVANJEM Užičani troše vodu za sve pare, ako nastave preti im restrikcija i isključenje

Foto: Rina

Zbog pucanja vodovodne cevi u Ločevcima došlo je do prekida u snabdevanju vodom potrošača u delu Gornjih Branetića, delu Takova i u zaseoku Savići. Normalizacija snabdevanja vodom očekuje se do 14 časova.

Zbog neracionane potrošnje problem sa vodosnabdevanjem mogao bi se aktivirati i na teritoriji grada Užica jer je primećena izuzetno neracionalna potrošnja od strane pojedinih građana na rubnim područjima grada.

- JKP „Vodovod” apeluje na sve građane na rubnim područjima grada da racionalno troše vodu, jer ukoliko se ponovi potrošnja od sinoć bićemo prinuđeni, zbog zaštite vodovodnog i pumpnog sistema, da pojedine bahate potrošače, pa i pojedine pravce isključujemo sa vodovodne mreže - kažu za RINU u ovom javnom preduzeću i dodaju:

- Isto tako molimo građane da ukoliko primete nenamensku potrošnju ili krađu vode koja je primećena u poslednje vreme da nam anonimno dostave podatke kako bi smo mogli pravovremeno reagovati i zaštititi interese svih potrošača - dodaje se u saopštenju užičkog „Vodovoda”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading