BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PRIZNAO! Obradović je NAJVEĆI svih vremena!

Autor:

Sport

13.07.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki reprezentativac Joanis Papapetru vratio se u Panatinaikos.

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PRIZNAO! Obradović je NAJVEĆI svih vremena!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Nastavili su "zeleni" iz Atine sa masovnim dovođenjem pojačanja za narednu sezonu, pa je među poslednjima paraf stavio i Joanis Papapetru.

Doskorašnji igrač Partizana vratio se u klub iz kojeg je i stigao među crno-bele, a u intervjuu za "Eurohups" priznaje da je po njemu, Željko Obradović najveći trener svih vremena na Starom kontinentu.

- Šta da kažem za Obradovića? Moje mišljenje je da je on najveći svih vremena, neverovatan trener i osoba takođe - rekao je Papapetru.

 

 

Grčki košarkaš dao je svoj doprinos prethodnoj sezoni u osvajanju AdmiralBet ABA lige i Evroligi, gde je klub iz Humske stigao do Top 8 faze.

On je u svojoj 10. sezoni u najelitnijem evropskom takmičenju prosečno beležio 5.4 poena i 2.3 skokova po meču. Odigrao je 38 utakmica, od čega je na 24 bio starter.

- Imali smo posebno dobru kampanju. Fajnal for nam je za malo izmakao, osvojili smo AdmiralBet ABA ligu. Mislim da je to bila posebna sezona za Partizan, jer smo se posle mnogo godina vratili u Evroligu, predstavili klub na pravi način i uživali - naglašava grčki košarkaš.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Joanis Papapetru

Posle veoma uspešne sezone vratio se u Panatinaikos za koji je nastupao od 2018. do 2022. godine, a po odlasku Nika Kalatesa u Fenerbahče postao je i kapiten "zelenih".

Jedan je od retkih košarkaša u Grčkoj koji može da se pohvali nastupom za dva najveća kluba u državi, jer je od 2013. do 2018. godine nosio dres ljutog rivala Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading