VRATIO SE KUĆI! Atinjani PROMOVISALI Joanisa Papapetrua!

Autor:

Sport

12.07.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Panatinaikos saopštio je danas da je potpisao dvogodišnji ugovor sa Joanisom Papapetruom.

VRATIO SE KUĆI! Atinjani PROMOVISALI Joanisa Papapetrua!

Foto: Starsport

Grčki košarkaš Joanis Papapetru

Papapetru (29) je ranije danas raskinuo ugovor sa Partizanom, za koji je nastupao prošle sezone.

- Veoma sam srećan što sam se vratio svojoj porodici. Postoji veliko uzbuđenje i ogromna motivacija. Ne želim sada mnogo da govorim, a o svemu ću pričati na terenu. Želeo bih da se od srca zahvalim Dimitrisu Janakopulosu, Panatinaikosu i svim navijačima. Vidimo se u OAKA areni - rekao je Joanis Papapetru za zvanični sajt kluba.

Grčki reprezentativac je prošle sezone za tim Željka Obradovića u Evroligi prosečno postizao 5,4 poena i imao je 2,3 skoka po utakmici.

Sa crno-belima je eliminisan u četvrtfinalu Evrolige od Real Madrida, dok je sa klubom iz Humske osvojio titulu u AdmiralBet ABA ligi.

On je od 2013. do 2018. igrao za Olimpijakos, a potom je nastupao za Panatinaikos do 2022. godine.

Inače, od dolaska Ergina Atamana iz turskog Efesa na trenersku klupu, Papapetru je osmo pojačanje Panatinaikosa u prelaznom roku. Pre njega u klub iz Atine stigli su: Kostas Slukas (Olimpijakos), Džerijan Grant (Turk Telekom), Luka Vildoza (Crvena zvezda Meridianbet), Dimitris Moraitis (Peristeri), Kostadinos Mitoglu (Olimpija Milano), Kostas Adetokumbo (Fenerbahče) i Matijas Lesor (Partizan).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading