PANATINAIKOS PONOVO PAZARI U PARTIZANU: "Zeleni" nude 1.500.000 evra za ljubimca GROBARA!

Autor:

Sport

10.07.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Grčke blizu povratka u Atinu.

PANATINAIKOS PONOVO PAZARI U PARTIZANU: "Zeleni" nude 1.500.000 evra za ljubimca GROBARA!

Foto: Starsport

Janis Papapetru sa saigračima iz Partizana

Doskorašnji član Partizana, Joanis Papapetru, dobio je zvaničnu ponudu Panatinaikosa. Naime, grčki krilni košarkaš bi u naredne dve godine inkasirao 1.500.000 evra, javlja "SDNA". Konačan dogovor nije postignut, ali tamošnji mediji piše da bi do dogovora moglo da dođe već za nekoliko sati.

Republika

Foto: Starsport

Joanis Papapetru

Prvi čovek "zelenih" Dimitris Janakopulos i Ergin Ataman su obavili novu rundu razgovora, turski strateg je označio Joanisa Papapetrua kao primarnu metu.

Podsetimo, PAO je danas ozvaničio Džerijana Granta, stavio je paraf na ugovor za narednu sezonu, a pre njega su potpisali pomenuti Matijas Lesor i Luka Vildoza, Kostas Slukas, Dinos Mitoglu, Tanasis Adetokunbo i Dimitris Moraitis.

Joanis Papapetru je u periodu od 2018. do 2022. nosio dres Papapetru i poput Kostasa Slukasa je načionio "greh", pošto je prešao iz Olimpijakosa kod najvećeg rivala. Pet puta je bio prvak Grčke, dva puta je podigao trofej kupa, a pokupio je i brojna individualna priznanja.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading