SJAJNA VEST ZA PEŠIĆA: NBA centar POTVRDIO - igraće za Srbiju na Mundobasketu!

Autor:

Sport

18.07.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti za naš nacionalni tim.

SJAJNA VEST ZA PEŠIĆA: NBA centar POTVRDIO - igraće za Srbiju na Mundobasketu!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Srpski centar Filip Petrušev stavio se na raspolaganje selektoru "orlova" Svetislavu Pešiću i trebalo bi da zaigra na Mundobasketu, prenosi "Mozzart sport".

Doskorašnji as Crvene zvezde Meridianbet pojačao je redove Filadelfije sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, a popularni Kari će uskoro saopštiti spisak.

Pripreme startuju 24. jula, a do sada su Pešiću pozitivan odgovor dali Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Aleksej Pokuševski...

Podsetimo da je Petrušev u crveno-belom dresu osvojio dva trofeja (Kup Radivoja Koraća i KLS), uz poraz od Partizana u finalu AdmiralBet ABA lige.

Republika

Foto: Starsport

Petrušev rekao "da" Pešiću

Pravila nalažu da NBA igrači imaju pravo da se priključe pripremama nacionalnih timova 28 dana uoči Mundobasketa na kome će reprezentacija Srbije tokom grupne faze odmeriti snage sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Šampionat sveta na programu je od 25. avgusta do 10. septembra, a zajednički ga organizuju Japan, Indonezija i Filipini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading