ŠOK ZA GRČKU: Lider tima PROPUŠTA Mundobasket!

Autor:

Sport

18.07.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Heleni" oslabljeni putuju na najveću svetsku smotru.

ŠOK ZA GRČKU: Lider tima PROPUŠTA Mundobasket!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kalates i Janis Adetokumbo

Nik Kalates, prvi plejmejker reprezentacije Grčke i njegov vođa, propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo u košarci, koje se ove godine igra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

U moru problema i otkaza koji su sačekali Dimitrisa Itudisa, selektora ove reprezentacije, je sačekao novi, pošto je Kalates saopštio da neće biti na raspolaganju za ovogodišnji turnir.

Grčku su već "odjavili" Kostas Slukas i Tajler Dorsi, pa je jasno da će Grci na Mundobasket putovati u izuzetno okrnjenom sastavu. U prilog im ne ide ni činjenica da se Janis Adetokumbo i dalje oporavlja od povrede, i da i dalje nije poznato da li će se naći među putnicima na prvenstvo.

Foto: Starsport

Nik Kalates u dresu Fenerbahčea

Podsetimo, Svetsko prvenstvo je ove godine na programu od 25. avgusta do 10. septembra, a Grčka će igrati u grupi C, zajedno sa reprezentacijama SAD, Jordana i Novog Zelanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading