"DETONACIJA" U PODGORICI: Budućnost dovela STRAŠNO pojačanje - stigao bivši šuter CSKA!

Autor:

Sport

18.07.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve jači tim u prestonici Crne Gore.

"DETONACIJA" U PODGORICI: Budućnost dovela STRAŠNO pojačanje - stigao bivši šuter CSKA!

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti

Alerik Frimen, doskorašnji bek ekipe Bešitkaša, novi je košarkaš Budućnosti iz Podgorice.

Ne pojačavaju se samo Crvena zvezda Meridiabet i Partizan. Iako je već sada jasno da će beogradski rivali imati ubedljivo najjače timove u AdmiralBet ABA ligi, to nikako ne znači da će se ostali rivali predati.

Pre nekoliko dana je Jaka Blažič stigao u Cedevita Olimpiju, a sada su istom merom odgovorili i iz Podgorice, pošto u Moraču stiže strašan strelac, sa vrlo zavidnom biografijom.

Naime, Frimen je evropsku karijeru započeo u ekipi ALBE iz Fehervara, odakle se otisnuo u Tursku, gde je igrajući za Bursaspor bio jedan od najboljih igrača tamošnjeg prvenstva, sa preko 18 poena u proseku.

Nakon toga je kratko igrao u Kini, a zatim je godinu dana nosio dres ASVEL-a. Usledio je novi, kratkotrajan izlet u Kinu, odakle se vratio u Bursasport, u kom je u ovom navratu beležio preko 20 poena u proseku. Time je sebi zaradio transfer u CSKA iz Moskve, u kom je završio sezonu 2021/22.

Prošle godine je igrao za Veneciju, ali se zbog neslaganja sa Valterom di Rafaeleom, trenerom ovog tima, razišao sa klubom i potpisao za Bešiktaš, gde je bio najbolji strelac sa 18,9 poena po meču u tamošnjem prvenstvu.

Pre njega u Podgoricu je nedavno stigao Marvin Džons, bivši centar PAOK-a, Hapoel Holona, Krke, ljubljanske Olimpije, a sjajno pojačanje je stiglo i u vidu Flečera Megija, koji je prethodne sezone nosio dres Studentskog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading