POTRES NA JADRANU: Radonjić zbog para ZABORAVIO uvrede "varvara"?!

Autor:

Sport

26.06.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pragu smo senzacionalnog transfera.

POTRES NA JADRANU: Radonjić zbog para ZABORAVIO uvrede "varvara"?!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Kao "bomba" je odjeknula vest na Jadranu da je Dejan Radonjić blizu povratka u Budućnost iz Podgorice.

Kako je prenela Radio-televizija Crna Gore, osvajač pet šampionskih prstenova u elitnom takmičenju na ovim prostorima će se vratiti u klub u kom je stasao i stekao ime, ali i u kom je doživeo neka od najvećih poniženja u svom životu.

Naime, Radonjić je sa ekipom Budućnosti čak šest puta u nizu, od 2007. do 2012. godine, osvajao pehar u prvenstvu Crne Gore, a istih tih godina je podizao i trofej u Kupu ove države. Nakon toga se odlučio za Crvenu zvezdu Meridianbet, gde je postao jedna od najvećih legendi kluba, što mu očigledno "varvari" nikada nisu oprostili.

Radonjić je već nekoliko puta bio na meti napada navijača Budućnosti, koji ga nisu štedeli u martu 2021. godine, kada je ekipa iz prestonice Crne Gore deklasirala crveno-bele.

"Dejo, splačino" su mu skandirali sa tribina, a takvi povici su naišli na osudu javnosti u ovoj zemlji.

Ništa gore nije bilo ni u aprilu 2022. godine, kada je Zvezda Meridianbet slavila u Morači i tako obezbedila prvo mesto pred doigravanje.

Na tribinama je osvanuo sramni transparent, na kom su bili Radonjić i Nikola Ivanović, bivši košarkaš Podgoričana, i to bez odeće.

- Ja slabije vidim na daljinu u poslednje vreme pa nisam mogao baš precizno da vidim o čemu se radi. Rekli su mu u svlačionici malopre. Mišići.... ne mogu da procenim po njima da sam to baš ja. Moraću večeras da se malo pogledam u ogledalo, a možda i da odem do teretane - rekao je tada Radonjić uz osmeh.

Iako je nekoliko puta bio na meti napada u Morači, čini se da će se Radonjić vratiti u tim u kom je stekao slavu, a očigledno da je razlog vrlo unosna ponuda uprave.

Videćemo da li će uspeti da vrati klub na staze stare slave, pošto su poslednji trofej u AdmiralBet ABA ligi osvojili još 2018. godine, dok su ovu sezonu završili neslavno, ubedljiim porazima od Crvene zvezde Meridianbet u polufinalu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading