KAO MEKSIČKA SAPUNICA! Mirotić Barsu na dnevnom nivou košta kao garsonjera u Beogradu!

Autor:

Sport

13.07.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se oglasio agent najtraženijeg košarkaša u Evropi

KAO MEKSIČKA SAPUNICA! Mirotić Barsu na dnevnom nivou košta kao garsonjera u Beogradu!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić u dresu Barselone

Ne nazire se kraj sapunice na relaciji Nikola Mirotić - Barselona. Agenti Srbina iz Crne Gore svakodnevno u javnosti istupaju s novima informacijama dok večiti beogradski rivali Crvena zvezda Meridianbet i Partizan s nestrpljenjem očekuju konačan epilog.

Mirotićev zastupnik, Igor Krespo, u razgovoru za "RAC1" naglasio je da se Katalonci i dalje zvanično nisu izjasnili o svojim namerama u vezi sa Nikolom, čijih usluga, navodno, usled velikih finansijski poteškoća nevoljno moraju da se odreknu.

S druge strane, Krespo za razliku od Barse vrlo transparentno govori o finansijama i kaže da godišnja bruto plata njegovog klijenta iznosi 11.315.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

 

Dok se pregovori nalaze u ćorsokaku, a Mirotić ni na nebi ni na zemlji, prostom računicom dolazi se do zaključka da je "blaugrana" dužna da na njegov račun svakog dana uplati 31.000 evra! Inače, toliko košta solidna garsonjera u Beogradu ili nešto bolja na obodima grada.

- Za tri od četiri godine koliko je u Barseloni, Mirotić je plaćen znatno ispod onoga na šta je imao pravo. Otvoreni smo za razgovore, ali ne žurimo da postignemo dogovor - rekao je Krespo i dodao da je logično da Mirotić u poslednjoj, četvrtoj godini ugovora bude najviše plaćen, te da nema smisla da Barselona poštuje dogovor samo u prve tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading