VEMBANJAMA DEBITOVAO ZA SAN ANTONIO: Prvi pik se RASPAO - Francuz odigrao utakmicu za ZABORAV! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.07.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće po dobrom pamtiti svoj prvi meč u dresu novog kluba.

VEMBANJAMA DEBITOVAO ZA SAN ANTONIO: Prvi pik se RASPAO - Francuz odigrao utakmicu za ZABORAV! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Viktor Vembanjama

Dugo se u NBA ligi nije ovako pričalo o nekom mladom košarkašu, verovatno još od dolaska Lebrona Džejmsa u ligu.

Viktor Vembanjama je potpuno zaludeo Ameriku, svi su jedva čekali njegov dolazak i debi za San Antonio Sparse, koji su ga draftovali kao prvog pika na draftu, ali su na kraju svi ostali razočarani.

Šarlot Hornetsi su u okviru Letnje lige savladali San Antonio sa 76:68, a Francuz je na ovom meču proveo 27 minuta na terenu i za to vreme je upisao svega devet poena, uz osam skokova i pet asistencija.

Posebno se priča o njegovom šutu iz igre, pošto je pogodio samo dva puta iz čak 13 pokušaja, od čega jednu trojku od šest koje je "ispalio". 

Sa druge strane, u direktnom duelu je bolji bio Brendom Miler, koji je draftovan sa druge pozicije, koji je meč završio sa 16 poena, uz 11 uhvaćenih lopti, pa je jasno da trenutno navijači Hornetsa imaju više razloga za zadovoljstvo.

Videćemo kako će se dalje mladi Francuz snaći, ali čini se da ga u ligi čeka "pakao" i pored njegovih nerealnih atletskih sposobnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading