SRPSKA PESMA "PREKO BARE": Amerikanci SPREMNI za "DRIM TIM" naših muzičara: Jokić, Bogdan, Bobi i Vasa unose NOVE TRENDOVE u NBA ligu!

Autor:

Sport

03.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog "orlova" će se u svlačionicama širom SAD čuti za Aleksandru Prijović, Daru Bubamaru, Milicu Pavlović i mnoge druge...

SRPSKA PESMA "PREKO BARE": Amerikanci SPREMNI za "DRIM TIM" naših muzičara: Jokić, Bogdan, Bobi i Vasa unose NOVE TRENDOVE u NBA ligu!

Foto: ATA Images, Starsport

Srbi sigurnim koracima okupiraju NBA ligu!

Zbog Nikole Jokića mnogi Amerikanci konačno su čuli za našu zemlju, Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović takođe su dobro poznata lica "preko bare", Aleksej Pokuševski i Nikola Jović tek grade karijeru, a u velikom stilu ovim košarkašima priključiće se i Vasilije Micić.

Pored igara na terenu, Srbi su nekako uvek zaduženi i za atmosferu u svlačionici, pa će se zbog Jokića, Bogdana, Bobija i Vase čuti za pojedine srpske pevače i pevačice širom Sjedinjenih Američkih Država. Zvezde NBA lige upoznaće "drim tim" srpskih muzičara, a gledajući kroz prošlost - poznato je i ko bi mogao da se nađe u prvoj petorci!

Krenućemo redom - od osvajača NBA lige Nikole Jokića. Džoker ima najveći uticaj od svih Srba na publiku u Americi, pa ne bi bilo čudno da sa tribina hale u Denveru krenu stihovi pesama "Zoveš me na vino, zoveš me na lom" ili "Pozdravi je pozdravi" Miroslava Ilića kao i "Ja sam odlično" Aleksandre Prijović.

 

 

 

 

Zbog Jokića i njegovog muzičkog ukusa, u prvoj NBA petorci srpskih pevača i pevačica naći će se upravo pomenuti tandem, a uz Bogdana Bogdanovića u ovaj tim upašće i Milica Pavlović sa njenim velikim hitom "Provereno".

Kada je Boban Marjanović u pitanju, on važi za veliku zvezdu van terena i prati se na svakom koraku, pa je Amerikance upoznao sa Darom Bubamarom i njenom pesmom "Zidovi", te će četvrti član petorke biti upravo ova srpska pevačica.

 

 

Za kraj - Vasilije Micić! Pošto se Aleksej Pokuševski i Nikola Jović nisu isticali na privatnom planu, petog člana tima daće novi košarkaš Oklahome. Efes se oprostio od svog pleja stihovima pesme "Noćas mi srce pati" Silvane Armenulić te nema sumnje da će se ova numera naći na listi i u svlačionici Oklahome.

 

 

Uz Silvanu, koja je poslednji član petorke, može da se doda i šesti igrač sa klupe - Nedeljko Bajić Baja.

Vasa Micić znao je da uživa uz Bajin hit "Koktel ljubavi", pa bi i ova numera mogla da se ori Amerikom naredne sezone.

 

 

Dakle NBA petorku srpskih pevača i pevačica čine:

Miroslav Ilić ("Zoveš me na vino", zaslužan Nikola Jokić), Aleksandra Prijović ("Ja sam odlično", zaslužan Nikola Jokić), Milica Pavlović ("Provereno", zaslužan Bogdan Bogdanović), Dara Bubamara ("Zidovi", zaslužan Boban Marjanović) i Silvana Armenulić ("Noćas mi srce pati", zaslužan Vasilije Micić), dok će "šesti igrač" biti Nedeljko Bajić Baja ("Koktel ljubavi", zaslužan Vasilije Micić).

Da li biste vi nekoga dodali ili izostavili sa liste? Pišite nam u komentarima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading