EKSKLUZIVNO: Da li će Bogdan IGRATI na Mundobasketu - viđen u društvu LEGENDE, šta Pešić može da očekuje? (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

06.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco našeg portala uhvatio je Bogdanovića kako puni baterije sa jako zanimljivom osobom.

EKSKLUZIVNO: Da li će Bogdan IGRATI na Mundobasketu - viđen u društvu LEGENDE, šta Pešić može da očekuje? (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović već godinama je jedan od najboljih košarkaša Srbije. Njegova igra, ali i srčanost donose našoj reprezentaciji potpuno drugu dimenziju i bez Bogdana u timu "orlovi" izgledaju daleko lošije.

Zbog toga čitava javnost u našoj zemlji sa nestrpljenjem iščekuje spisak Svetislava Pešića za Mundobasket i nada se da će as Atlante biti na njemu.

Svetsko prvenstvo održaće se od 25. avgusta do 10. septembra, "orlovi" će biti u grupi sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom, a od Bogdana se očekuje da zablista i vodi Srbiju do neke od medalja. Pauzu između dve sezone Bogdanović koristi kako bi "napunio baterije", a ekskluzivni paparaco našeg portala ulovio je nekadašnjeg igrača Partizana na crnogorskom primorju i to u zanimljivom društvu.

Vlade Divac bio je uz Bogdana Bogdanovića u jednoj konobi u Bigovi, ribarskom selu u opštini Kotor. Bigova se nalazi u blizini Tivta, a mesto je poznato po tome što ga često posećuju poznate ličnosti koje tu dolaze svojim jahtama.

 

Da li su Divac i Bogdanović pričali o predstojećem Mundobasketu nije poznato, ali za verovati je da će druženje sa čovekom koji je učestvovao u osvajanju poslednje zlatne medalje naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine definitivno pojačati Bogdanovu odluku da zaigra za nacionalni tim krajem avgusta i početkom septembra te Pešića ovaj susret može da raduje.

Takođe, poznato je da je Vlade Divac bio generalni menadžer Sakramenta kada je Bogdan Bogdanović igrao za Kingse i da su se oni često družili i u to vreme, te da su ostali veliki prijatelji. Sada su iskoristili još jednu priliku da se vide i da sunčani dan u Crnoj Gori provedu zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading