GRČKA SAZNALA LOŠE VESTI: Janis Adetokumbo PROPUŠTA Mundobasket?!

Autor:

Sport

05.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša sveta pod upitnikom za najveću košarkašku smotru na svetu.

GRČKA SAZNALA LOŠE VESTI: Janis Adetokumbo PROPUŠTA Mundobasket?!

Foto: Starsport

Janis Adetokumbo

Košarkaš Milvokija i grčki reprezentativac Janis Adetokumbo mogao bi da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo pošto se još nije oporavio od povrede kolena, prenosi grčki mediji.

Grčka Gazeta tvrdi da je Adetokumbo pre dve nedelje u SAD odradio artroskopiju kolena zbog čega razmišlja da propusti predstojeći Mundobasket.

Košarkaški savez Grčke još čeka odgovor prve zvezde Milvokija da li će igrati za nacionalni tim. Adetokumbo se povredio sredinom aprila na prvom meču prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA protiv Majamija, koji je potom eliminisao Bakse serijom 4:1 u pobedama.

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada se Janis Adetokumbo povredio

Grčki mediji navode da je košarkaš Milvokija imao skoro tri meseca da se oporavi, a do sredine juna nije bilo nikakvih naznaka da Adetokumbo ima problema sa povredom. On je svakodnevno trenirao dok je boravio u Grčkoj, a imao je manje tegobe u kolenu, koje nisu predstavljale veći problem.

Grčki mediji ističu da je Adetokumbo pre 15 dana u Njujorku odradio artroskopiju, a potom se vratio u Atinu gde je nastavio sa treninzima.

 On će narednih dana saopštiti da li će igrati na SP. Grčka se nalazi u Grupi G sa selekcijama Jordana, Novog Zelanda i SAD.

Mundobasket će održan od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading