FRANCUZI OTVORILI KARTE: Vensan Kole već saopštio konačan spisak za Mundobasket!

Autor:

Sport

28.06.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Svetskom prvenstvu će igrati i doskorašnji as Partizana.

FRANCUZI OTVORILI KARTE: Vensan Kole već saopštio konačan spisak za Mundobasket!

Foto: Tanjug/AP

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole saopštio je konačan spisak od 12 igrača koji će predstavljati "trikolore" na Mundobasketu.

Kole je za francusku televiziju TV3 objavio spisak košarkaša koji će igrati na Svetskom prvenstvu, iako je do njegovog početka ostalo nešto manje od dva meseca.

Francusku predvodi zvezda Minesote Rudi Gober, a na spisku je doskorašnji košarkaš Partizana Matijas Lesor, koji je u utorak potpisao ugovor sa Panatinaikosom.

Na spisku su: Silvan Francisko (Peristeri), Nando de Kolo (Asvel), Frank Ntilikina (Dalas), Eli Okobo (Monako), Evan Furnije (Njujork), Jakuba Ouatara (Monako), Teri Tarpi (Monako), Nikolas Batum (LA Klipers), Geršon Jabusele (Real), Matijas Lesor (Panatinaikos), Mustafa Fol (Olimpijakos), Rudi Gober (Minesota).

Selektor Francuske je najavio da će na pripremama biti petorica igrača koji će pomoći timu da spremno dočeka SP, a to su Žoel Ajaji, Ugo Benitez, Osman Dieng, Džajlen Hard i Bodijan Masa.

SP će biti odigrano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Francuska će biti u grupi H sa Letonijom, Libanom i Kanadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading