MADRIĐANI AKTIVIRAJU "BOMBU"! Real dovodi NBA pojačanje!

Autor:

Sport

05.07.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Nju Orleansa Vili Ernangomez mogao bi karijeru da nastavi u madridskom Realu, prenose španski mediji.

MADRIĐANI AKTIVIRAJU "BOMBU"! Real dovodi NBA pojačanje!

Foto: Starsport

Košarkaši Real Madrida

Ernangomez (29) je već igrao za Real od 2013. do 2016. godine. On je prošle godine sa selekcijom Španije osvojio titulu na Evropskom prvenstvu, a potom je proglašen za najboljeg igrača kontinentalnog šampionata.

Španski reprezentativac je poslednjih sedam sezona igrao u NBA ligi, braneći boje Njujorka, Šarlota i Nju Orleansa. On je prošle sezone za Pelikanse prosečno postizao 6,9 poena i imao je 4,7 skokova po meču.

Foto: Tanjug/AP

Vili Ernangomez u duelu sa Nikolom Jokićem

Prema pisanju španskih medija, Ernangomez pre nekoliko nedelja najavio je čelnicima španske ACB lige da planira potencijalni povratak u domaće takmičenje.

Ernangomez je sa selekcijom Španije osvojio zlato na Mundobasketu u Kini 2019. godine, a trenutno se nalazi na spisku selektora Serhija Skariola za predstojeće Svetsko prvenstvo koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading