CRNOGORAC STAO UZ PANTERA: Neka navijači pričaju, mi ovo radimo samo zbog novca!

Autor:

Sport

30.06.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac "sokolova" se oglasio na Tviteru.

CRNOGORAC STAO UZ PANTERA: Neka navijači pričaju, mi ovo radimo samo zbog novca!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Odluka Kevina Pantera da odbije ponudu Barselone i produži ugovor sa Partizanom naišla je na različite reakcije širom Evrope.

Među onim "neutralnima" simpatije idu američkom šuteru koji je odlučio da prihvati manje unosan ugovor zarad ostanka u timu gde je kapiten i gde će raditi sa najboljim trenerom u istoriji Željkom Obradovićem. 

Panterov gest prokomentarisao je Kendrik Peri, bivši bek Mege i Budućnosti, te reprezentativac Crne Gore, koji je uz dozu ironije reagovao na Tviteru.

Republika

Foto: KK Mega

Kendrik Peri u dresu Cedevita Olimpije

- Ali pustite obične "navijače" da pričaju, mi ovo radimo samo zbog novca - napisao je ironično Kendrik Peri uz podeljenu vest o Panterovom produžetka ugovora sa Partizanom.

 

 

Kevin Panter je nedavno završene sezone prosečno u AdmiralABA ligi beležio 12,5 poena i 3 asistencije, dok je u Evroligi bio nešto bolji, sa prosekom od 16,1 poenom po meču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Doktor

30.06.2023 18:34

Zasto ste licemerni?Nije stao uz Pantera ,nego pljunuo i njega i partizan i kosarku i sport uopste.Ako je covek to uopste izjavio?Sumnja postoji,posto iz teksta sa ovakvim naslovom izbija pakost,zloba i zavist.