"BOMBA" U PRESTONICI! Valter Tavares pred POTPISOM!

Autor:

Sport

30.06.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Evrope na korak do parafiranja ugovora.

"BOMBA" U PRESTONICI! Valter Tavares pred POTPISOM!

Foto: Starsport

Valter Tavares je veoma blizu da postane najplaćeniji igrač u Evropi. Posle višemesečnih pregovora sa Real Madridom, centar sa Zelenortskih ostrva je ostvario ono što je tražio i potpisaće novi ugovor sa timom iz prestonice Španije, prenosi "Sportando".

Iako su se pojedini navijači Partizana poslednjih dana potajno nadali da bi gorostasni centar mogao da stigne u prestonicu Srbije, čini se da od toga nema ništa, jer je Tavares izdejstvovao moćan ugovor, kakav ima tek nekoliko igrača u Evropi, poput Vase Micića i Šejna Larkina, prenosi renomirani košarkaški sajt. 

Tavares je ove sezone zaradio 3,5 miliona evra bruto, a 1,85 miliona neto prema oporezivanju u Španiji. Ipak, to centru sa Zelenortskih ostrva nije bilo dovoljno, pritegao je Madriđane, koji su jednostavno morali da popuste pred zahtevima najdominantnijeg košarkaša na Starom kontintentu. Kako prenosi "Mundo Deportivo", po novom ugovoru, čija dužina trajanja i dalje nije poznata, centar će godišnje zarađivati oko pet miliona bruto, odnosno 2.8 miliona evra neto.

Foto: Starsport

Valter Tavares, centar Real Madrida

Podsetimo, Tavares je prošle godine predvodio izabranike Ćusa Matea do titule u Evroligi, a za svoje monstruozne partije je nagrađen, pošto je proglašen za MVP igrača F4 turnira u Kaunasu.

U Realu igra od 2017. godine, a sa ovim klubom je osvojio dve Evrolige, kao i tri titule u prvenstvu Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading