NOVI ODLAZAK SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda Meridianbet se OPROSTILA od stranca!

Autor:

Sport

30.06.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljena čistka pred narednu sezonu.

NOVI ODLAZAK SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda Meridianbet se OPROSTILA od stranca!

Foto: Starsport

Džon Holand sa saigračima iz Crvene zvezde Meridianbet

Džon Holand, portorikanski košarkaš, i zvanično je napustio Crvenu zvezdu Meridianbet, nakon jedne sezone provedene u klubu sa Malog Kalemegdana.

Od stranca su se oprostili i crveno-beli, koji su se Holandu zahvalili na svemu učinjenom u dresu ovog kluba.

- Džon je u Beogradu ostavio izvanredan utisak svojim pozitivnim i profesionalnim stavom, i čast nam je što je i kao čovek i košarkaš što je bio deo Crvene zvezde - stoji u saopštenju Crvene zvezde Meridianbet.

Holand je tokom jednogodišnjeg boravka u srpskoj prestonici sa Zvezdom Meridianbet osvojio dva trofeja – Kupa Radivoja Koraća i onaj u KLS-u.

Podsetimo, Portorikanac se već oprostio od kluba na Instagrmu.

Bili su čast i zadovoljstvo što sam ovu sezonu u svom životu podelio sa svima vama. Putovanje je bilo neverovatno. Priča se nastavlja, ali nikada neću zaboraviti ovo poglavlje - napisao je Holand na Instagramu.

Ovo nije prvi odlazak sa Malog Kalemegdana. Pre njega su klub napustili Hasan Martin i Luka Vildosa, a vratio se Dejan Davidovac, nakon sezone u moskovskom CSKA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading