MICIĆ IDEALNA ZAMENA ZA DONČIĆA? Oglasio se čuveni trener i podigao VELIKU BURU!

Autor:

Sport

24.06.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani ostali bez ogromnog pojačanja.

MICIĆ IDEALNA ZAMENA ZA DONČIĆA? Oglasio se čuveni trener i podigao VELIKU BURU!

Foto: Starsport

Vasa Micić sa srpskom zastavom i peharom Evrolige

Bivši trener Real Madrida Pablo Laso izjavio je da je Vasilije Micić bio planiran kao savršena zamena za Luku Dončića. Transfer je ipak propao, a Španac je otkrio detalje.

Tog leta (2018. prim aut) su stigli Klemen Prepelič i Gabrijel Dek. Međutim, veliki potpis nam je izmakao. Onaj koji bi sve promenio, Vasilije Micić. Primeri Prepeliča i Nikolasa Laprovitole, koji su stigli sledeće godine, reprezentativni su za idenfitikaciju ciljeva i težnji. Niko ne sumnja da su obojica sjajni igrači, ali poenta je da se nije razmišljalo da li su oni tip igrača za ovaj klub - rekao je Laso i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Laso o Miciću - Realu izmakao "kapitalac"

U Beogradu, pre nego što smo postali šampion Evrope, bili smo ubeđeni da je Micić, koji je tada imao 24 godine, najbolja zamena za Dončića. Razgovarao sam sa njim u leto 2018. i sledeće godine. Pokušao sam, ali mi u jednom od tih razgovora dao jake argumente - zaključio je Laso.

Stručnjak sa Pirineja je u međuvremenu potpisao dvogodišnji ugovor sa minhenskim Bajernom, nakon pauze u radu usled zdravstvenih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading