KONAČNO U NBA LIGI? Vasilije Micić OTPUTOVAO u Oklahomu!

Autor:

Sport

19.06.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker na pregovorima sa Tanderima.

KONAČNO U NBA LIGI? Vasilije Micić OTPUTOVAO u Oklahomu!

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi "Eurohoops", srpski košarkaš Vasilije Micić otputovao je u Oklahomu i mogao bi da otpočne pregovore sa predstavnicima Tandera do kraja nedelje, tačnije posle NBA drafta.

 

 

Oklahoma polaže pravo na njegove usluge, otkako ih je dobila u trejdu sa Filadlefijom 2020. godine. Spekulisalo se i prethodnih godina da bi Micić mogao da dobije šansu u NBA, ali do realizacije nije došlo

Prethodnog leta, nakon druge uzastopne osvojene titule u Evroligi, posebno se spekulisalo da srpskog plejmejkera čeka mesto u NBA, ali je Vasa na kraju stavio paraf na novu saradnju sa Anadolu Efesom.

- Ako sačuvamo jezgro za narednu sezonu... Imamo poseban tim, sjajne individualce. Dobra smo ekipa i ne mislim da je sezona bila promašaj. Imamo još mnogo toga da naučimo jedni o drugima - rekao je Micić po osvajanju prvenstva Turske sa Efesom.

Ipak, odlazak u Oklahomu mogao bi da znači da je krenuo u drugom smeru i da će se konačno oprobati u najjačoj ligi na planeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading