GRUPNO SU IŠLI U KAFANU, ZNA SE KO JE GLAVA PORODICE: Jokićev kum otkrio do sada nepoznate detalje iz Nikolinog detinjstva!

Autor:

Sport

22.06.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prve ruke ispričao kakav je zapravo najbolji igrač finalne serije NBA lige.

GRUPNO SU IŠLI U KAFANU, ZNA SE KO JE GLAVA PORODICE: Jokićev kum otkrio do sada nepoznate detalje iz Nikolinog detinjstva!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Branko Tiodorović, kum porodice Jokić, otkrio je brojne detalje iz Nikolinog detinjstva, do sada nepoznate široj javnosti.

On radi kao učitelj u Osnovnoj školi "Dositej Obradović, koju je pohađao NBA šampion sa Denverom.

- Važno je naglasiti kod porodice Jokić, sa osvrtom na Nikolu a i na njegovu braću, da su to deca koja su od malih nogu izuzetno vaspitana. Kum Bane je znao samo očima da ih pogleda i oni sve razumeju, a njihova majka Zlata Jokić zvana Beba, ona ih je „muštrala“. U kući je bilo reda, bili su pedantni, uredni i ponavljam izuzetno vaspitani. To je veoma važno jer danas se mnogi čude kako je Nikola takav momak. Zaradio je toliko novca, a tako se obično ponaša. Ide gradom, sa svima se grli i pozdravlja. Slava ga nije promenila, a tu leži ključ uspeha, karakter se formira u detinjstvu. Nikola je u svojim roditeljima prepoznao normalan život koji su mu oni ponudili. Skromnost, sve ljudske vrline i ljubav prema konjima nasledio je od oca i majke - počeo je Tiodorović intervju za "BSC Happy portal", a potom je dodao:

Bane je imao neko sedmo čulo za njega. On je takođe voleo sport i igrao je košarku. Nije odustajao i verovao je u svoju decu. Da nije bilo tako, otac bi ga povukao sa terena. Na žalost, Strahinja i Nemanja su zbog povreda morali da prestanu sa treniranjem. Svi smo se iznenadili kako je taj mali odjednom napravio čudo. A istina je što kažu da je jeo burek i nije mogao da uradi tri skleka, a odjednom je iskočio i napravio čudo. Opet naglašavam da bi bio taj karakter, a to mnogima nije jasno, mora biti stabilna porodica i da se neguju prave vrednosti. Isto je kao i kod porodice Đoković - podvukao je ulogu Nikolinog oca Branislava Tiodorović.

On je ispričao i neke zanimljivosti o Somborcu.

Kum i ja smo se mnogo družili, živeli smo mladost. U našem društvu uvek su bila i njegova deca. Kumovi su ih uvek vodili sa sobom gde god da su išli, pogotovo Nikolu. Kad zovem kuma da dođe u kafanu, mora doći i njegova supruga a onda je bilo pitanje kako da dođe ona, kad mora da spremi troje dece. Ali ona to ne propušta. Ona spremi decu i dolaze svi zajedno. Tako je to išlo, sve u hodu. Puno je anegdota bilo, vodila nas je pesma i uvek smo u kafani bili srećni. To je bilo mesto rezervisano za druženje, radost i osmeh - otkrio je, između ostalog, Tiodorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading