BORBA ZA TROFEJ SE NASTAVLJA: Ivanović i Nedović imaju VAŽNU poruku za navijače Crvene zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

19.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za četvrti meč večitih rivala.

BORBA ZA TROFEJ SE NASTAVLJA: Ivanović i Nedović imaju VAŽNU poruku za navijače Crvene zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Finalna serija AdmiralBet ABA lige nastavlja se u utorak od 19 časova. Crvena zvezda Meridianbet dočekaće Partizan u dvorani Aleksandar Nikolić. Crno-beli imaju prednost od 2:1, ali ekipa sa Malog Kalemegdana želi izjednačenje i majstoricu.

- Kao što sam i najavio na pres  konferenciji nakon treće utakmice, očekuje nas još teži posao u utakmici broj četiri. To znači da ćemo taj meč morati da odigramo sa još više energije, čvrstine. Još jednom koristim priliku da pozovem naše navijače da sportski navijaju, da bodre naš tim, da ne vređaju nikoga i posebno da ne ubacuju apsolutno ništa na teren, jer je prednost domaćeg terena gromoglasno navijanje sa tribina! Bodrite i podržavajte naše igrače, ali fer sportski i korektno, jer samo tako možemo da dođemo zajedno do cilja! - naglasio je Duško Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Na reči crnogorskog trenera, nadovezao se Nemanja Nedović.

- Treću utakmicu moramo da zaboravimo, već smo se okrenuli sledećoj koja će takođe biti jako teška. Znali smo da nas čeka fizički zahtevna serija, pronalazili smo prava rešenja, a u narednoj moramo da igramo sa još više energije. Da ponovim, apelujem na naše navijače da navijaju bez ikakvog ubacivanja predmeta na teren. Znaju koliko nam znače i znaju koliko nama znači njihova podrška ali samo na pravi način. Zaista nema potrebe da se gađa protivnik i da se to radi! - rekao je iskusni bek. 

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading