ĐOKOVIĆ NIJE GOAT! Amerikanac ŠOKIRAO javnost - evo ko je NAJBOLJI svih vremena!

Autor:

Sport

16.06.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje neki koji mu i dalje nalaze mane.

ĐOKOVIĆ NIJE GOAT! Amerikanac ŠOKIRAO javnost - evo ko je NAJBOLJI svih vremena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u nedelju do svoje 23. grend slem titule, nakon što je u finalu Rolan Garosa savladao Norvežanina Kaspera Ruda.

Na taj način je na večnoj listi pretekao Rafaela Nadala, kog je iza sebe ostavio sa 22 najveće titule. Iako su nakon titule u Bulonjskoj šumi gotovo svi priznali da je najbolji svih vremena, takvo mišljenje ne deli i Majk Brajan, legendarni američki dubl teniser.

- Sva tri velika šampiona me oduševljavaju, ali po mom mišljenju, Rodžer Federer mora biti na vrhu. U to vreme kada je dominirao, teško da je izgubio nekoliko mečeva. Sve što radi, radi glatko. Ne znoji se, isto kao majstor zena. Takođe je i najopuštenija osoba u svlačionici - rekao je jedan od braće Brajan.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Rolan Garosu

Istakao je zatim i da će Nole verovatno završiti sa najvećim brojem titula, ali da će Rodžer uvek biti poseban za njega.

- Pre finala Vimbldona, on se smeje u svlačionici kao da vikend provodi u parku. Kada se sve zbroji, ko zna ko će imati sve rekorde? To će verovatno biti Đoković, ali ću uvek imati posebno mesto u srcu za Federera - naveo je Brajan.

Podsetimo, priliku da Đoković stigne do 24. grend slem titule imaće već za tri nedelje, pošto 3. jula počinje Vimbldon, na kom će Nole juriti osmu titulu na londonskoj travi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading