GDE JE TAJ PRVI PIK? Obradovićev Monako pred titulom!

Autor:

Sport

14.06.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Monaka pobedili su KK Metropolitan 92 u drugoj utakimici finala Francuskog Košarkaškog Prvenstva rezultatom 95:88, i tako poveli 2:0 u seriji.

GDE JE TAJ PRVI PIK? Obradovićev Monako pred titulom!

Foto: Starsport

Izabranici Saše Obradovića su nešto sporije ušli u meč, i dozvolili rivalu da nakon prve četvrtine ostvari prednost 15:26. U drugoj deonici, drugačija priča, zaigrali su košarkaši Monaka čvršću odbranu, podigli procente šuta, i na poluvreme otišli sa  poenom prednosti 50:49.

Republika

Foto: Starsport

 

Do kraja utakmice je bila neizvesna borba, ali su košarkaši iz kneževine uspeli da dođu do pobede, i velike prednosti u ovoj finalnoj seriji.

Srpski trener nije bio najzadovoljniji i pored pobede svog tima.

Našli smo energiju da prelomimo utakmicu u svoju korist, ali zašto nismo tako igrali od početka? Upozoravao sam svoje košarkaše da će utakmica biti potpuno drugačija od prve u kojoj smo dominirali. Vratili su samopuzdanje jer smo im mi dozvolili. Šampioni se ne ponašaju ovako. Naravno, srećni smo što smo pobedili, ali moramo biti oprezni.- zaključio je Obradović.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je bivši košarkaš Crvene Zvezde Meridianbet Džordan Lojd sa 23 poena. Budući prvi pik na NBA draftu Viktor Venbanjama postigao je 19 poena za poraženi tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading