NBA ZVEZDA HVALI SRBINA: On je divan, neka se svi ugledaju na njega!

Autor:

Sport

14.06.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je nasmejan, razveseli te, kaže Džabari Smit iz Hjustona

NBA ZVEZDA HVALI SRBINA: On je divan, neka se svi ugledaju na njega!

Foto: Profimedia

Mada je Nikola Jokić pokupio najveću slavu od svih Srba u NBA ligi, nakon što je s Denverom osvojio šampionski prsten, Amerikanci imaju reči hvale i za ostale naše zemljake u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Boban Marjanović tek jednu sezonu igra u dresu Hjuston Roketsa, ali tamo ga, očigledno, veoma cene. Ruki Džabari Smit Junior samo u superlativu je govorio o srpskom divu dobrog srca.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Boban Marjanović

- Bilo je tako dobro imati Bobana u svlačionici. On je divan čovek, uvek je nasmejan, razveseli te. Ako ima loš dan, to nikada nećete moći da razumete jer on uvek ima neverovatan stav. Uvek je dolazio da me zagrli svaki put kada bih ušao u svlačionicu, uveravajući se da sam dobro - rekao je Smit Junior i dodao:

- On je najbolji saigrač kojeg sam ikada imao, znam da sam u ligi samo godinu dana, ali tokom svoje karijere nikada nisam sreo nekoga ko je bio toliko dosledan. Uvek radi u teretani, uvek je ljubazan prema svim ljudima koje ima oko sebe. Ako želite da znate kako da imate dugu karijeru u ligi, samo pogledajte Bobana i šta on radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=Boban+Marjanovi%C4%87

Komentari (0)

Loading