PROBLEM ZA JOKIĆA I DENVER: Majami sprema tajno oružje za peti meč!

Autor:

Sport

12.06.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastični bek ponovo na parketu.

PROBLEM ZA JOKIĆA I DENVER: Majami sprema tajno oružje za peti meč!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaš Majamija Tajler Hiro mogao bi da bude spreman da nastupi u petom meču NBA finala protiv Denver Nagetsa i Nikole Jokića.

 

 

Uoči trećeg meča sa Denverom trener Majamija Erik Spolstra je izjavio kako ga ohrabruje napredak koji Hiro pokazuje, ali je košarkaš Hita propustio i treći i četvrtu utakmicu. Ipak, kako navodi NBA insajder Adrijan Vojnarovski, u klubu veruju da bi 23-godišnji košarkaš mogao da pomogne ekipi da ostane u igri za šampionski prsten.

Podsetimo, Tajler je doživeo frakturu u desnoj ruci tokom prve utakmice prve runde plej-ofa protiv Majamija i od tada na ruci nosi steznik koji je nedavno skinuo, ali i dalje mu nije dozvoljeno da šutira. Amerikanac se povredio 16. aprila i predviđeno je da će odsustvovati četiri do šest nedelja.

Hiro je ove sezone u proseku beležio 20 poena, 5,4 skokova i 4,2 asistencije, te je tako predstavljao važan šraf na ofanzivnom delu terena ekipe Erika Spolstre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading