PORUKA ZA PARTIZAN: Lider Crvene zvezde MeridianBet želi treći trofej u sezoni!

Autor:

Sport

12.06.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svi su veoma motivisani, spremni. Svi imaju želju da završe sezonu na najbolji mogući način."

PORUKA ZA PARTIZAN: Lider Crvene zvezde MeridianBet želi treći trofej u sezoni!

Foto: Starsport

Kampaco i Nedović tokom večitog derbija

Nemanja Nedović je ostvario dva cilja po povratku na Mali Kalemegdan, osvojio Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije, prve trofeje u crveno-belom. Pred njim je prilika da podigne i treći. Naime, Crvena zvezda Meridianbet će odmeriti snage sa Partizanom u finalu AdmiralBet ABA lige. Serija se igra na tri pobede, a prvi meč zakazan je za utorak od 20 časova u Štark areni.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

- Biće veoma teška serija, pre svega psihički. Naravno i fizički. Očekuje nas ekipa sa dosta atleticizma. Spremamo se mentalno, iskoristićemo ovih dana priliku da doradimo neke detalje. Očekuje nas zanimljiva serija, bez dileme - rekao je Nemanja Nedović.

Sastali su se "večiti rivali" pet puta ove takmičarske godine, a sastav Duška Ivanovića je ukupno tri puta slavio. Između ostalog i u polufinalu Kupa u Nišu. 

- Biće tvrde i neizvesne utakmice. Značajno smo se promenili i mi i oni. Očekuje nas nešto sasvim novo. Moramo da imamo jasnu viziju, kako da ih napadnemo, kako da se branimo. Želja sigurno neće izostati, nadam se da ćemo biti spremni za sutra.

Nedović je optimističan.

- Svi su veoma motivisani, spremni. Svi imaju želju da završe sezonu na najbolji mogući način. Znamo koliko je bitan ovaj trofeja i sviđa mi se ono što vidim u svlačionici i na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading