OTIŠAO SAM NA SLAVLJE, A NASLOVI KAŽU DA SAM BIO SA "RATNIM ZLOČINCEM"! Vučić: Ispoštovao sam Šešeljevu porodicu

Autor:

Vesti

12.06.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaže da su domaćini na tom slavlju bili divni.

OTIŠAO SAM NA SLAVLJE, A NASLOVI KAŽU DA SAM BIO SA "RATNIM ZLOČINCEM"! Vučić: Ispoštovao sam Šešeljevu porodicu

Foto: printscreen/TV Happy

Aleksandar Vučić komentarisao je, u večerašnjem gostovanju u "Ćirilici", posetu privatnom slavlju koje je organizovao zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj.

- Pre pet meseci sam od porodice Šešelj, od Aleksandra Šešelja dobio poziv za crkveno venčanje. Nisam mogao da odem jer sam imao druge obaveze. Svečani ručak su napravili u restoranu "Radmilovac". Dugo nisam bio tamo. Pozvali su sve stare kumove i stavili ih za jedan sto u ugao. Moji iz obezbeđenja su rekli da je tako lakše da me čuvaju. Tu su bili stari i novi kumovi. Došli su i moj otac i moj stariji sin. Proveo sam više nego sat vremena. Čestitao sam Aleksandru, porodici celoj i doneo mu poklon. Bio sam veoma uvažen od strane domaćina. Ja nisam muzički urednik. Popio sam dva soka. Ne krijem šta pijem. Znao sam da imam da radim. Domaćinu je bilo neprijatno zbog toga, nisam čak ni jeo. Otišao sam, a naslovi kažu da sam bio sa "ratnim zločincem". Vojislav je naručivao te pesme, a ja za pola njih nisam nikad ni čuo. Baja Mali Knindža je dobio najveći aplauz, kad su njegovu neku pesmu pevali. Pitao sam Vojislava koje su mu to pesme. On je rekao da ja ne znam te njihove. Onda je naslov išao "Ko je vojvoda Đurišić, zlikovac, a u Vučićevom prisustvu se pevala pesma u njemu". To znači da sam kriv za zločine iz 1943. godine jer sam bio na svadbi - kazao je Vučić.

Predsednik kaže da su domaćini na tom slavlju bili divni.

- Jadranku i njenu sestru Ninu sam video posle 100 godina. Vladimira i Mihajla ne bih ni prepoznao na ulici. Vladimira možda i bih, Mihajla ne bih - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (89)

Loading
Milena

12.06.2023 22:23

Novinari klasika pišu samo što više gluposti to bolje.

Duška

12.06.2023 22:24

Šta je problem da se ode kod kuma na svadbu?

Tanja

12.06.2023 22:24

Užas. Šta sve tajkunski medija i opozicije koriste protiv Predsednika Vučića. Zar se na jednom veselju gde je gost on možda ponašao nedolično. Dno dna od opozicije

Ana

12.06.2023 22:24

Opozicija samo smislja neke lazi protiv Vucica