KLUB IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Centar NAPUSTIO ekipu, želi novi izazov!

Autor:

Sport

11.06.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznato gde će košarkaš iz Lagosa nastaviti karijeru.

KLUB IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Centar NAPUSTIO ekipu, želi novi izazov!

Foto: Starsport

FMP iz Železnika završio je i ovu sezonu kao vicešampion Srbije, a nedugo posle drugog poraza od Crvene zvezde Meridianbet klub je objavio kraj saradnje sa nigerijskim centrom Ebukom Izunduom (26, 208).

Republika

Foto: Starsport

Ebuka Izundu

- Prvotimac KK FMP Ebuka Izundu odigrao je poslednju utakmicu za Pantere u FMP areni. U redove ekipe iz Železnika došao je na polusezoni 2020/2021 i za dve i po godine ostavio veliki trag.

Popularni Buka je bio neizostavni deo svih uspeha koje je FMP ostvario u poslednje dve sezone, a osim prelepih uspomena iz Beograda i Srbije poneće i dve medalje namenjene vicešampionu Srbije.

KK FMP je priredio lep poklon dosadašnjem centru. Uoči druge finalne utakmice Superlige Srbije trener ekipe Nenad Stefanović dodelio mu je uramljen dres.

Buka, hvala za svaki karakterističan osmeh, za svako zakucavanje od kog se i dalje tresu obruči širom regiona i hvala za profesionalizam i odnos prema dresu kakav se samo poželeti može - piše u saopštenju popularnih "pantera".

Za sada nije poznato gde će košarkaš iz Lagosa nastaviti karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading